Añade aquí tu texto de cabecera

La girella és probablement l’estrella de la gastronomia pallaresa i ribagorçana. Aquest embotit, elaborat actualment a base de corder i arròs, està molt lligat a la cultura i la tradició de les nostres terres, i la seva existència ja està documentada al segle XV.

La Fira de la Girella del Pont de Suert cerca promocionar aquest producte i posar en valor el seu llegat cultural i gastronòmic. Aquest 21 d’octubre, la Fira celebrarà la seua 19a edició, i un any més, Casa Badia hi serà, oferint la seva girella i molts altres productes artesans i de proximitat.

La relació de Casa Badia amb la girella també ve de lluny. Dins la família Badia, la recepta tradicional d’aquest embotit s’ha transmès de generació en generació fins l’actualitat. Durant les darreres dècades, hem dut a terme una extensa recerca per elaborar i vendre al públic la girella artesana i d’alta qualitat que us oferim en l’actualitat.

La girella és probablement l’estrella de la gastronomia pallaresa i ribagorçana. Aquest embotit, elaborat actualment a base de corder i arròs, està molt lligat a la cultura i la tradició de les nostres terres, i la seva existència ja està documentada al segle XV.

La Fira de la Girella del Pont de Suert cerca promocionar aquest producte i posar en valor el seu llegat cultural i gastronòmic. Aquest 21 d’octubre, la Fira celebrarà la seua 19a edició, i un any més, Casa Badia hi serà, oferint la seva girella i molts altres productes artesans i de proximitat.

La relació de Casa Badia amb la girella també ve de lluny. Dins la família Badia, la recepta tradicional d’aquest embotit s’ha transmès de generació en generació fins l’actualitat. Durant les darreres dècades, hem dut a terme una extensa recerca per elaborar i vendre al públic la girella artesana i d’alta qualitat que us oferim en l’actualitat.


A banda d’això, hem treballat per elaborar nous formats i evolucions d’aquest producte, com són la girella amb bolets, la girella amb foie i la girella amb tòfona. Una menció a part mereix el girelló, una girella elaborada en format de botifarra. Aquest any, en el marc de la 19a Fira de la Girella, us proposarem una nova evolució d’aquest embotit, la “Llesqueta de girella de tres colors”. Està elaborada amb girella amb espinacs, girella al pebre vermell i girella al safrà. Us la donarem a tastar a la nostra paradeta, no dubteu a venir-hi!
Finalment, aquest any, en el marc col·laboratiu de la Fira de la Girella i la Fira del Codony de Tremp, us oferirem també un taller i tast d’all i oli de codony, un altre producte històric i característic de la cuina pallaresa. Us hi esperem a tots el mateix diumenge de la fira a les 17:30 a la Plaça del Mercadal. No hi falteu!

T’ha agradat l’article?

Compartir a Facebook
Compartir a Twitter
Compartir a Linkdin
Compartir a Pinterest

Deixa el teu comentari

Et perdràs les últimes novetats?

Descomptes, noves receptes, fires, tallers i totes les activitats que realitzem.

index


Facebook


Instagram


Youtube

Horari: Dilluns a Dissabte de 9 a 14 i 17 a 20 h

973 652 482

La Pobla de Segur (Lleida)

C/ Mercadal, 26

Tremp (Lleida)




Contactar



Ens trobaràs al Carrer del Mercadal, 26 de Tremp (Lleida).
Horari de dilluns a dissabte de 9 a 14 i de 17 a 20 h.
També ens trobaràs als mercats setmanals de la Seu d’Urgell, Vielha i el Pont de Suert.

973 65 24 82








Ens trobaràs també en diferents fires relacionades amb els productes artesanals com la Fira de l’embotit, dins la Fira de Primavera de Tremp (maig), i a la Fira del codony també de Tremp (octubre).

Copyright © 2018 – Casa Badia. Tots els drets reservats.