Fira prova

Añade aquí tu texto de cabecera

La girella és probablement l’estrella de la gastronomia pallaresa i ribagorçana. Aquest embotit, elaborat actualment a base de corder i arròs, està molt lligat a la cultura i la tradició de les nostres terres, i la seva existència ja està documentada al segle XV.

La Fira de la Girella del Pont de Suert cerca promocionar aquest producte i posar en valor el seu llegat cultural i gastronòmic. Aquest 21 d’octubre, la Fira celebrarà la seua 19a edició, i un any més, Casa Badia hi serà, oferint la seva girella i molts altres productes artesans i de proximitat.

La relació de Casa Badia amb la girella també ve de lluny. Dins la família Badia, la recepta tradicional d’aquest embotit s’ha transmès de generació en generació fins l’actualitat. Durant les darreres dècades, hem dut a terme una extensa recerca per elaborar i vendre al públic la girella artesana i d’alta qualitat que us oferim en l’actualitat.

A banda d’això, hem treballat per elaborar nous formats i evolucions d’aquest producte, com són la girella amb bolets, la girella amb foie i la girella amb tòfona. Una menció a part mereix el girelló, una girella elaborada en format de botifarra. Aquest any, en el marc de la 19a Fira de la Girella, us proposarem una nova evolució d’aquest embotit, la “Llesqueta de girella de tres colors”. Està elaborada amb girella amb espinacs, girella al pebre vermell i girella al safrà. Us la donarem a tastar a la nostra paradeta, no dubteu a venir-hi! Finalment, aquest any, en el marc col·laboratiu de la Fira de la Girella i la Fira del Codony de Tremp, us oferirem també un taller i tast d’all i oli de codony, un altre producte històric i característic de la cuina pallaresa. Us hi esperem a tots el mateix diumenge de la fira a les 17:30 a la Plaça del Mercadal. No hi falteu!

T'ha agradat l'article?

Share on facebook
Compartir a Facebook
Share on twitter
Compartir a Twitter
Share on linkedin
Compartir a Linkdin
Share on pinterest
Compartir a Pinterest

Deixa el teu comentari

Fira prova

Añade aquí tu texto de cabecera La girella és probablement l’estrella de la gastronomia pallaresa i ribagorçana. Aquest embotit, elaborat actualment a base de corder i arròs, està molt lligat

Més »

Comisariado

Elena Blasco en el CAAC Haz clic en el botón editar para cambiar este texto. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis,

Més »

Artículos

Elena Blasco en el CAAC Haz clic en el botón editar para cambiar este texto. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis,

Més »

Et perdràs les últimes novetats?

Descomptes, noves receptes, fires, tallers i totes les activitats que realitzem.

Horari: Dilluns a Dissabte de 9 a 14 i 17 a 20 h

973 652 482

La Pobla de Segur (Lleida)

C/ Mercadal, 26

Tremp (Lleida)

Copyright © 2018 – Casa Badia. Tots els drets reservats.