
Actualidad 1
Actualidad Escuelas y prácticas educativas Artium presenta Escuelas y prácticas educativas experimentales en el País Vasco, 1957-1979, una esposición comisariada por Sergio Rubira, Mikel Onandia, Rocío Robles Tardío. A partir
La girella és probablement l’estrella de la gastronomia pallaresa i ribagorçana. Aquest embotit, elaborat actualment a base de corder i arròs, està molt lligat a la cultura i la tradició de les nostres terres, i la seva existència ja està documentada al segle XV.
La Fira de la Girella del Pont de Suert cerca promocionar aquest producte i posar en valor el seu llegat cultural i gastronòmic. Aquest 21 d’octubre, la Fira celebrarà la seua 19a edició, i un any més, Casa Badia hi serà, oferint la seva girella i molts altres productes artesans i de proximitat.
La relació de Casa Badia amb la girella també ve de lluny. Dins la família Badia, la recepta tradicional d’aquest embotit s’ha transmès de generació en generació fins l’actualitat. Durant les darreres dècades, hem dut a terme una extensa recerca per elaborar i vendre al públic la girella artesana i d’alta qualitat que us oferim en l’actualitat.
Actualidad Escuelas y prácticas educativas Artium presenta Escuelas y prácticas educativas experimentales en el País Vasco, 1957-1979, una esposición comisariada por Sergio Rubira, Mikel Onandia, Rocío Robles Tardío. A partir
Artículos Escuelas y prácticas educativas Artium presenta Escuelas y prácticas educativas experimentales en el País Vasco, 1957-1979, una esposición comisariada por Sergio Rubira, Mikel Onandia, Rocío Robles Tardío. A partir
Exposiciones Escuelas y prácticas educativas Artium presenta Escuelas y prácticas educativas experimentales en el País Vasco, 1957-1979, una esposición comisariada por Sergio Rubira, Mikel Onandia, Rocío Robles Tardío. A partir
Descomptes, noves receptes, fires, tallers i totes les activitats que realitzem.
Horari: Dilluns a Dissabte de 9 a 14 i 17 a 20 h
La Pobla de Segur (Lleida)
Tremp (Lleida)
Copyright © 2018 – Casa Badia. Tots els drets reservats.