
Fira prova
Añade aquí tu texto de cabecera La girella és probablement l’estrella de la gastronomia pallaresa i ribagorçana. Aquest embotit, elaborat actualment a base de corder i arròs, està molt lligat
La girella és probablement l’estrella de la gastronomia pallaresa i ribagorçana. Aquest embotit, elaborat actualment a base de corder i arròs, està molt lligat a la cultura i la tradició de les nostres terres, i la seva existència ja està documentada al segle XV.
La Fira de la Girella del Pont de Suert cerca promocionar aquest producte i posar en valor el seu llegat cultural i gastronòmic. Aquest 21 d’octubre, la Fira celebrarà la seua 19a edició, i un any més, Casa Badia hi serà, oferint la seva girella i molts altres productes artesans i de proximitat.
La relació de Casa Badia amb la girella també ve de lluny. Dins la família Badia, la recepta tradicional d’aquest embotit s’ha transmès de generació en generació fins l’actualitat. Durant les darreres dècades, hem dut a terme una extensa recerca per elaborar i vendre al públic la girella artesana i d’alta qualitat que us oferim en l’actualitat.
Añade aquí tu texto de cabecera La girella és probablement l’estrella de la gastronomia pallaresa i ribagorçana. Aquest embotit, elaborat actualment a base de corder i arròs, està molt lligat
Elena Blasco en el CAAC Haz clic en el botón editar para cambiar este texto. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis,
Descomptes, noves receptes, fires, tallers i totes les activitats que realitzem.
Horari: Dilluns a Dissabte de 9 a 14 i 17 a 20 h
La Pobla de Segur (Lleida)
Tremp (Lleida)
Ens trobaràs al Carrer del Mercadal, 26 de Tremp (Lleida).
Horari de dilluns a dissabte de 9 a 14 i de 17 a 20 h.
També ens trobaràs als mercats setmanals de la Seu d’Urgell, Vielha i el Pont de Suert.
Ens trobaràs també en diferents fires relacionades amb els productes artesanals com la Fira de l’embotit, dins la Fira de Primavera de Tremp (maig), i a la Fira del codony també de Tremp (octubre).
Copyright © 2018 – Casa Badia. Tots els drets reservats.