
Fira prova
Añade aquí tu texto de cabecera La girella és probablement l’estrella de la gastronomia pallaresa i ribagorçana. Aquest embotit, elaborat actualment a base de corder i arròs, està molt lligat
Ens trobaràs al Carrer del Mercadal, 26 de Tremp (Lleida).
Horari de dilluns a dissabte de 9 a 14 i de 17 a 20 h.
També ens trobaràs als mercats setmanals de la Seu d’Urgell, Vielha i el Pont de Suert.
Ens trobaràs també en diferents fires relacionades amb els productes artesanals com la Fira de l’embotit, dins la Fira de Primavera de Tremp (maig), i a la Fira del codony també de Tremp (octubre).
A Casa Badia sabem que el secret de la qualitat és saber-ne la procedència; tots ells són de certificació garantida...
Amb els ingredients més frescos i naturals oferim un ampli ventall d'elaborats als nostres clients. Parlem de canelons, croquetes...
Oferim el millor sortit de productes de qualitat, per acompanyar les nostres carns i embotits...
Ens trobaràs en diferents events com les fires, els mercats o els tallers que organitzem. També, penjem les millors receptes...
Primer com a pagesos i ramaders i, des de fa més de 25 anys, com a xarcuters, els professionals de Casa Badia hem recollit la millor tradició de l’embotit pallarès, representada pel xolís i la girella, juntament amb altres productes típics de la nostra comarca.
Actualment a Casa Badia hi trobareu tots aquells productes rescatats de la tradició més genuïna juntament amb d’altres de recepta molt més agosarada: un autèntic plaer per als sentits!
Ens trobaràs al Carrer del Mercadal, 26 de Tremp (Lleida).
Horari de dilluns a dissabte de 9 a 14 i de 17 a 20 h.
També ens trobaràs als mercats setmanals de la Seu d’Urgell, Vielha i el Pont de Suert.
Ens trobaràs també en diferents fires relacionades amb els productes artesanals com la Fira de l’embotit, dins la Fira de Primavera de Tremp (maig), i a la Fira del codony també de Tremp (octubre).
Durant aquests anys, la nostra feina s’ha vist premiada amb diferents mèrits i mencions rebuts com la Medalla d’ OR al 4art Concurs d’Embotits del Pirineu de la Fira de l’Embotit del Pirineu del l’any 2011.
Amb la finalitat de garantir la qualitat de tots els nostres productes tenim una cura especial tant en la procedència
i l’engreix dels animals, com les condicions higièniques i sanitàries durant tots els processos de transport, manipulació i elaboració.
Añade aquí tu texto de cabecera La girella és probablement l’estrella de la gastronomia pallaresa i ribagorçana. Aquest embotit, elaborat actualment a base de corder i arròs, està molt lligat
Elena Blasco en el CAAC Haz clic en el botón editar para cambiar este texto. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis,
Añade aquí tu texto de cabecera La girella és probablement l’estrella de la gastronomia pallaresa i ribagorçana. Aquest embotit, elaborat actualment a base de corder i arròs, està molt lligat
Elena Blasco en el CAAC Haz clic en el botón editar para cambiar este texto. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis,
Ya que estaba de quesos, aproveché para comprar unas longanizas, una especie de fuet muy ancho y butifarra blanca y negra. Me lo prepararon todo para que me aguantara los 800 km de viaje.
Descomptes, noves receptes, fires, tallers i totes les activitats que realitzem.
Horari: Dilluns a Dissabte de 9 a 14 i 17 a 20 h
Tremp (Lleida)
Tremp (Lleida)
Ens trobaràs al Carrer del Mercadal, 26 de Tremp (Lleida).
Horari de dilluns a dissabte de 9 a 14 i de 17 a 20 h.
També ens trobaràs als mercats setmanals de la Seu d’Urgell, Vielha i el Pont de Suert.
Ens trobaràs també en diferents fires relacionades amb els productes artesanals com la Fira de l’embotit, dins la Fira de Primavera de Tremp (maig), i a la Fira del codony també de Tremp (octubre).
Copyright © 2018 – Casa Badia. Tots els drets reservats.